Jack Daniel´s Music je ve finále

Vydáno 09.02.2007 | autor: redakce

První ročník vyhledávacího programu Jack Daniel´s Music finišuje. O cestu na Global Music Event do Tennessee se ve velkém finále 10. února v Prostoru Abaton poperou Atari Terror a the.switch.

Jack Daniel´s Music je ve finále Jack Daniel´s Music je ve finále

Koncert Atari terror a the.switch startuje ve 20:00. Všichni návštěvnící koncertu mají šanci získat jeden ze zbývajících osmi VIP backstage pasů na Rock For People a Sázava Fest. Finálový koncert mohou vidět tentokrát i fanoušci, kteří se do Abatonu nedostanou. Česká televize odvysílá koncert ze záznamu v pořadu Noc s Andělem, který začne bezprostředně po skončení koncertu ve 23:00 hodin.



V tu chvíli se spustí také SMS hlasování o vítěze 1. ročníku programu Jack Daniel´s Music Talentscouting. Všichni fanoušci, a to jak televizní, tak přítomní v Abatonu, mohou ovlivnit budoucnost dvou talentovaných kapel a zároveň zkusit své štěstí v soutěži o letenku do Tennessee.



Z došlých SMS hlasů bude bude vybrán jeden šťastný fanoušek, který poletí do USA spolu s vítěznou kapelou. Konkrétně to bude ten, který zašle sms hlas jedné z kapel doplněný o správnou odpověď na zadanou otázku a jeho sms dorazí jako 2007 v pořadí. Se zněním otázky budou všichni seznámeni před startem hlasování.

Více info o podmínkách na www.jackdanielsmusic.cz

Hodně štěstí!
zavřít