Elán neztrácí elán: chystá pokračování Best of turné

Vydáno 05.12.2013 | autor: redakce

Fanoušci Elánu, kteří minulý rok propásli halové turné The Best Of, se mohou těšit na jeho pokračování s novým programem. Kapela chystá na podzim 2014 tři koncerty: v Brně, Praze a Ostravě.

Elán neztrácí elán: chystá pokračování Best of turné Elán neztrácí elán: chystá pokračování Best of turné

elan2012

I tentokrát nechají návštěvníky koncertů hlasovat na internetu o to, které z hitů mají zahrát. Kromě toho muzikanti chystají pro fanoušky překvapení. To však kapela odtajní až na jaře. "Máme tolik hitů, že není možné je přehrát na jednom vystoupení. Proto vyrážíme znovu na turné. Pokud naši posluchači navštíví i druhou část, bude jejich koncertní zážitek kompletní," vzkazují členové Elánu.

LIVE: Nostalgická párty s Elán 

"Přestože budou halové koncerty vycházet z konceptu loňského velmi úspěšného turné Elánu Best Of, uvidí lidé zcela novou show. Měníme design pódia, celý vizuál i dramaturgii. Stejně jako minulý rok však ponecháváme možnost fanouškům hlasovat o písně, které budou chtít zahrát. To se setkalo s velkým ohlasem a my to nechceme měnit. Jak bude možné hlasovat, se posluchači včas dozvědí," říká za pořadatele Nina Fialová.

Vstupenky na trojici halových show v Brně (17.10. Kajot Arena), Praze (22.10. Tipsport Arena) a Ostravě (24.10. ČEZ Arena) jsou k dostání v běžných předprodejních sítích od 499 Kč.

TZ, ape, foto: Angelika Špicarová

zavřít