Metallica znovu v Praze. Setlist koncertu sestaví fanoušci

Vydáno 04.12.2013 | autor: redakce

Zvolit si vlastní koncertní setlist; takovou možnost dostanou fanoušci Metalliky na chystaném turné Metallica By Request. Show zavítá i do České republiky - 8. července 2014 se čtveřice objeví jako headliner Aerodrome festivalu na pražském Výstavišti.

Metallica znovu v Praze. Setlist koncertu sestaví fanoušci Metallica znovu v Praze. Setlist koncertu sestaví fanoušci

Metallica-2013 1Metallica: Robert Trujillo, Lars Ulrich, James Hetfield, Kirk Hammett

Všichni příznivci kapely, kteří si zakoupí vstupenku přes internet, budou moci zvolit svůj setlist snů z více než 140 skladeb, které Metallica dosud nahrála. Sedmnáct písní, které dostanou od českého publika nejvíce hlasů, doplní skupina o jednu zbrusu novou skladbu. Průběh hlasování i finální setlist mohou fanoušci sledovat na stránkách kapely.

"Myslím, že to bude zábavné, když program sestaví naši fanoušci. Navíc mně jako člověku, který naše setlisty zpravidla dává dohromady, to hodně uleví," dodává k chystanému turné s úsměvem Ulrich. V poslední době skupina zasvětila většinu svého času přípravám náročného 3D filmu Metallica Through The Never. Koncertní film plný oslňující pyrotechniky a propracovaných jevištních scén se objevil i na plátnech českých kin.

Festival Aerodrome, který vloni při své premiéře přivezl System of a Down a přilákal na 17 000 návstěníků, se letos opět uskuteční na holešovickém Výstavišti - Incheba Open Air. Vstupenky jsou k dispozici od 5. prosince v sítích Eventim i Ticketportal v ceně 1490 Kč k běžnému stání a 1990 Kč k stání u pódia. {vypnoutlink:Air}

TZ, ape

Jak by vypadal vámi zvolený setlist? Napište nám do komentářů.


 

Metallica-2013 1 TOP

zavřít