VIDEO: Lana Del Rey tančí v ráji i u tyče

Vydáno 16.12.2013 | autor: redakce

Na začátku prosince uvedla Lana del Rey svůj krátký film Tropico, který měl být jejím rozloučením. Mimo jiné v něm uvidíte všechny zásadní "mytologické" postavy jako jsou Adam a Eva, Panna Marie, Ježíš, Elvis nebo Marilyn Monroe. 

VIDEO: Lana Del Rey tančí v ráji i u tyče VIDEO: Lana Del Rey tančí v ráji i u tyče

lana-del-rey-electronic-beats-terry-richardsonLena Del Rey chystá na příští rok vydání nového alba Ultraviolence

Film se dělí na tři na sebe navazující části. První se odehrává v ráji, kde Eva Lana a Adam Shaun Ross, první albín v modelingu, v barevných kontrastech přijímají rady od zkušenějších a tančí poháněni společnou láskou. Eva pak ochutná jablko a probere se v druhé části filmu. V kontrastu s čistotou první epizody tu Lana pracuje jako striptérka a její Adam je členem gangu, který přepadává zbohatlíky. Třetí část si opět pohrává se světlem a nabízí pohled na jakési vysvobození z hříchu.

Kromě tří singlů z EP Paradise, které se ve filmu objeví, je film obohacen i o úryvky z pera Walta Whitmana a Allena Ginsberga. Režisérem Tropica se stal Anthony Mandler, který již dříve točil pro Lanu videoklip ke skladbám Ride nebo National Anthem.

Jak zpěvačka uvedla před premiérou, film měl být jejím rozloučením. Při premiéře tuto informaci uvedla na pravou míru, když oznámila, že se skutečně loučí, ovšem ne s hudebním průmyslem, ale se předchozími deskami, aby mohla přivítat tu následující - Ultraviolence. {vypnoutlink:National}

Jana Václavíková

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít