Rio De Riviera warm-up party

Vydáno 15.02.2007 | autor: redakce

Festlival Rio De Riviera startuje až v květnu, pokud si ale chcete přivodit letní náladu, 2. března proběhne na Flédě zahřívací party s The Nihilists a Warren Suicide.

Rio De Riviera warm-up party Rio De Riviera warm-up party

Těšit se můžete na dva živé koncerty. Berlínští electro-clashoví Warren Suicide, kteří v Česku byli naposledy k vidění v prosinci jako předskokané Chrise Cornera a jeho I Am X, se ujmou zahájení koncertní části večera. V dubnu 2006 trio vydalo své debutové album Hello, ale ještě předtím stihli dvakrát objet Británii a také představit svou vizi prohnilého světa ve spárech smrti na koncertech od Berlína po Los Angeles.



Po Warren Suicide na pódium nastoupí Moimir Papalescu & The Nihilists. Tuto formaci českému publiku (a nejen tomu) netřeba blíže představovat. Strhující živá vystoupení plná punkové energie, masivního zvuku, electro beatu a syrového electro rock ´n´ rollu. Dokonalá vizuální image a kongeniální projev zpěvačky La Petite Sonji (někdy prezentované jako „opiátová víla“) a zpěváka a kytaristy Hanka J. Manchiniho. Debutové album Analogue voodoo vydali v roce 2004 a sklidili fenomenální ohlasy jak na klubové scéně, tak i u hudební kritiky. Následoval vinyl Summer Deviation (březen 2005) a na podzim loňského roku druhé album Lewis Neptune.



Line up - Main Stage:
20.00 Louis + Guga
21.00 Warren Suicide (Berlin) live
22.30 The Nihilists live
00.00 Lillou
01.30 Flo (Rex,Paris)
03.00 Javas
04.30 Ibe
05.30 Louis + Guga
07.00 end

www.rioderiviera.cz
zavřít