Zakázaný ovoce a Five O'Clock Tea: společný nálet na česká pódia

Vydáno 22.03.2014 | autor: redakce

Společné turné kapel Zakázaný ovoce a Five O'Clock Tea je zároveň první souvislou koncertní linií, na kterou se Zakázaným ovocem vyráží jejich nový kytarista Laff. Na deseti klubových zastávkách se budete moci potkat i s pražskou rockovou partu Dilated.

Zakázaný ovoce a Five O'Clock Tea: společný nálet na česká pódia Zakázaný ovoce a Five O'Clock Tea: společný nálet na česká pódia

zakazany ovoce 2014Zakázaný ovoce


Kapela Zakázaný ovoce nabírá dech po loňské United Federation Tour se slovenskými Zoči Voči a náhlé personální změně na postu kytaristy. Během příprav páté studiové desky stihne své fanoušky potěšit desítkou koncertů, kterými se rozloučí s aktuální deskou Život se tě neptá na klubových pódiích.

Five O'Clock Tea, šestičlenná parta v čele se zpěvačkou Morgan, vstoupili do osmého roku své existence. "Na jarní Buxton tour se těšíme hned z několika důvodů: na podzim jsme moc klubů neobjeli, takže si to hodláme jarem pořádně vynahradit, nepochybně prohloubíme už tak přátelský vztahy se členy kapel zakázanÝovoce a Dilated a za sebe doufám, že oslovíme další fanoušky a poznáme nový lidi; přece jenom s kapelou, co má nádech punku, jsme snad nikdy turné nejeli," podotýká kytarista Dirt.

Poslední partou budou Dilated, kteří v současné době pracují na nové desce.

 

BUXTON TOUR 2014

4. 4. Rakovník, Dům osvěty
5. 4. Čistá u Mladé Boleslavi, KD
10. 4. Praha, klub Futurum
11. 4. Klatovy, Music club U Košile
12. 4. Jaroměř, klub Bastion 35
18. 4. Tišnov, RockStar Café
19. 4. Havlíčkův Brod, Klub Oko
20. 4. Želeč u Tábora, KD
25. 4. Liberec, klub Viadukt
26. 4. Domažlice, klub Death Magnetic

TZ, ape

zavřít