Hvězdný line-up Szigetu rozšiřují Blink-182, Cee Lo Green i Outkast

Vydáno 30.04.2014 | autor: redakce

Blink-182 na maďarském Szigetu zahrají hned první den, tzn. 11. srpna. Line-up festivalu aktuálně nově doplňují i Cee Lo Green a Jimmy Eat World.

Hvězdný line-up Szigetu rozšiřují Blink-182, Cee Lo Green i Outkast Hvězdný line-up Szigetu rozšiřují Blink-182, Cee Lo Green i Outkast


blink-182-new-album-for-2014-1Blink-182


Kromě třech zmíněných jmen organizátoři dále potvrdili vystoupení kapel Casper, A Day To Remember a Fedde le Grand a už dříve Outkast, Manic Street Preachers, Deadmau5 nebo The 1975. V line-upu festivalu, jenž se koná od 11.-18. srpna v Budapešti, dále najdete interprety jako Queens of the Stone Age, The Prodigy, Macklemore & Ryan Lewis, Imagine Dragons, Bastille, Skrillex, Placebo, Lilly Alen, Calvin Harris nebo The Kooks.


Sziget 2014 kromě hudební složky přinese i osvědčené zábavné aktivity u hlavního pódia včetně Color Party, Flag Party, Balloon Party či Beach Ball Party a Bubble Party. Letošní ročník vzpomene i na jedno důležité výročí - pád Berlínské zdi, přesně před 25 lety. Kromě spolupráce s berlínskou uměleckou scénou bude připomínat tento velký akt svobody také 100 metrů dlouhá zeď, ozdobená pouličními umělci i samotnými návštěvníky festivalu.

TZ, ape

zavřít