Hrady CZ hlásí: Tomáš Klus, Mandrage, Wanastowi Vjecy i Olympic

Vydáno 15.05.2014 | autor: redakce

Putovní festival Hrady CZ se letos uskuteční na pěti českých a třech moravských hradech. Mezi vystupujícími nebudou chybět osvědčená jména jako Tomáš Klus, Chinaski, No Name, Divokej Bill nebo Monkey Business, premiéru si odbydou Miro Žbirka, Olympic nebo Wanastowi Vjecy.

Hrady CZ hlásí: Tomáš Klus, Mandrage, Wanastowi Vjecy i Olympic Hrady CZ hlásí: Tomáš Klus, Mandrage, Wanastowi Vjecy i Olympic


Hrady CZ atmosfera TZHrady CZ jsou nejnavštěvovanějším domácím festivalem


Největší letní festival tuzemských kapel Hrady CZ, jenž letos slaví desáté narozeniny, odstartuje 11. července na Točníku ve středních Čechách a program uzavře poslední prázdninovou sobotu 30. srpna v Bouzově na Olomoucku. Organizátoři v rámci jubilejního ročníku připravili pro návštěvníky například větší festivalové areály a komfortnější kempy. Zbrusu nový areál bude letos na Bezdězu.

"Hrady jsou skvělá letní štace ve výjimečném prostředí. Ideální fesťák pro rodiny s dětmi. Takové atmosféře se nedá odolat, vždycky tam budeme hrát rádi," líčí frontman Chinaski Michal Malátný jednu z předností festivalu. Hrady CZ získali oblibu i díky pátečním karnevalům v maskách. Zatímco páteční program festivalu je komornější a areály se otevírají v 18 hodin, v sobotu hrají kapely na dvou festivalových pódiích a návštěvníci mohou přijít na festival už v 10.30.

Kompletní seznam vystupujících: Tomáš Klus, Mandrage, Wanastowi Vjecy, No Name, Chinaski, Divokej Bill, Horkýže Slíže, Monkey Business, Olympic, Sto zvířat, Rytmus, Visací zámek, Michal Hrůza, Xindl X, Abraxas, Portless, Vypsaná Fixa, Adam Mišík, UDG, Miro Žbirka, Ben Cristovao, Rybičky 48, Dilated

TERMÍNY A MÍSTA:

11 - 12. 7. Točník
18. – 19. 7. Švihov
25. - 26. 7. Kunětická hora
1. - 2. 8. Rožmberk nad Vltavou
8. - 9. 8. Veveří
15. - 16. 8. Hradec nad Moravicí
22. - 23. 8. Bezděz
29. - 30. 8. Bouzov

TZ, ape

zavřít