Michal Hrůza je z nejhoršího venku. Lékaři jej probudili z umělého spánku

Vydáno 30.07.2014 | autor: redakce

Téměř po čtrnácti dnech byl Michal Hrůza probuzen z umělého spánku, v němž ho lékaři udržovali po operaci mozku. Prostřednictvím facebooku to oznámila Hrůzova manažerka Martina Tůmová.

Michal Hrůza je z nejhoršího venku. Lékaři jej probudili z umělého spánku Michal Hrůza je z nejhoršího venku. Lékaři jej probudili z umělého spánku


michal hruza Igor Zacharov 5Michal Hrůza a Kapela Hrůzy


Stručná zpráva o zdravotním stavu se objevila také na profilu Kapely Hrůzy. "U zpěváka Michala Hrůzy došlo k probuzení z umělého spánku. Jeho stav je stabilizován. Děkujeme všem za projevenou podporu, které si velmi vážíme." Více informací o zpěvákově zdravotním stavu není zatím k dispozici.

Michal Hrůza podstoupil operaci na neurologii poté, co 17. července utrpěl při potyčce v Ostravě vážná zranění hlavy s vnitrolebečním krvácením. Podle dostupných informací jej na Stodolní ulici napadli dva mladíci ve věku 18 a 19 let, jejichž rvačku se snažil muzikant uklidnit. Po konfliktu zůstal Hrůza v bezvědomí ležet na ulici.


Policie oba podezřelé několik dní po napadení dopadla a obvinila z vydírání, ublížení na zdraví a výtržnictví. Oba jsou momentálně ve vazbě. V nejbližších dnech by policie měla začít s výslechy svědků, kteří byli u incidentu přítomni. Policie disponuje také záběry z kamer.


ape, foto: Igor Zacharov

 


 

michal hruza Den TOP

 

zavřít