Foo Fighters: Máme hotovo. Nové album vás opravdu překvapí

Vydáno 31.07.2014 | autor: redakce

Kategorie "Nejočekávanější album podzimu" má horkého kandidáta na vítěze. Butch Vig na twitteru potvrdil, že dokončil práci na nové desce Foo Fighters. Dosud nepojmenovaná nahrávka by se měla objevit v listopadu.

Foo Fighters: Máme hotovo. Nové album vás opravdu překvapí Foo Fighters: Máme hotovo. Nové album vás opravdu překvapí

dave-grohl7Dave Grohl


"We are officially done with the new Foo Fighters album. 23 straight days mixing! IT'S EPIC!!!," vyjádřil radost z nové desky Butch Vig. Kapela, jež letos slaví 20 let existence, dala Vigovi důvěru už na předchozí, tři roky staré desce Wasting Light. Producent a bubeník Garbage v jedné osobě je mimo jiné podepsán i pod kultovním Nevermind.

Vydání alba doprovodí mini-série z produkce HBO s názvem Sonic Highways, která zaznamenala celý proces natáčení alba. To vznikalo hned v osmi amerických městech. Režie dokumentu se ujal Dave Grohl, který si po loňském dokumentárním filmu Sound City připsal další režisérský zářez.


Frontman v jednom rozhovoru naznačil, že novinka fanoušky překvapí: "Zkoušíme věci, které jsme nikdy nedělali. Na albu jsou skladby, které vás vážně překvapí." O jak velké překvapení půjde, se dozvíme už za několik měsíců.


NME.com
, ape

 


 

dave-grohl7 top

 

zavřít