Woodkid, Moderat a Editors probudí medvěda Berlin festivalu

Vydáno 23.08.2014 | autor: Ondřej Bambas

Z letiště Tempelhof se letos Berlin festival stěhuje do Arena Parku položeného u řeky Sprévy. Zde vystoupí mezi 5. a 7. zářím jména jako Woodkid nebo Editors, z taneční scény se představí DJ Koze a Todd Terje.

Woodkid, Moderat a Editors probudí medvěda Berlin festivalu Woodkid, Moderat a Editors probudí medvěda Berlin festivalu

berlin festival 00


Berlin festival je již tradiční zářijovou událostí hlavního německého města. Z oblíbeného letiště Tempelhof se přemístila akce do Arena Parku, který leží v Kreuzbergu na pobřeží Sprévy, nedaleko od East Side Gallery.

První zářijový víkend mohou fanoušci v areálu, jehož součástí je oblíbená Art Village, nebo nově pláž s koupalištěm, vidět Woodkida, zpěvačku Jessie Ware či Neneh Cherry, skupinu Editors, Bombay Bicycle Club, Crystal Fighters a Austra. Mohou si též připomenout letošní koncerty Moderat a Darkside, pro něž to bude vůbec poslední evropský koncert, a nebo se připravit na podzimní pražské klubovky Trentemøllera a Warpaint.


Vstupenky lze zakoupit jak na jednotlivé víkendové dny, tak na celý program probíhající od pátku 5. do neděle 7. září. Pro více informací o kompletním line-upu, cenách a umístění navštivte oficiální stránky.

Ondřej Bambas

zavřít