Michal Hrůza zamířil z nemocnice domů. Čeká jej další léčba

Vydáno 01.09.2014 | autor: redakce

Zpěvák Michal Hrůza opustil první zářijový den, měsíc a půl od brutálního útoku, nemocnici. Doma ho podle podle manažerky Martiny Tůmové čeká léčení se speciálním terapeutickým programem.

Michal Hrůza zamířil z nemocnice domů. Čeká jej další léčba Michal Hrůza zamířil z nemocnice domů. Čeká jej další léčba

Michal Hruza 28Michal Hrůza


"Tímto bychom chtěli velmi poděkovat všem za neuvěřitelnou podporu, která přinesla pozitivní výsledky a nám neskutečně pomohla v těžkých chvílích. Nadále však čeká Michala ještě dlouhá cesta k úplnému uzdravení, která nebude lehká, jak pro jeho rodinu, kapelu, tak hlavně pro Michala samotného," sdělila na facebooku Tůmová.

Michal Hrůza, od 31. srpna čerstvý třiačtyřicátník, utrpěl vážná zranění v noci na 17. července ve Stodolní ulici v Ostravě, kde se připletl do rvačky. V bezvědomí a se silným krvácením do mozku byl převezen na neurochirurgickou jednotku intenzivní péče, kde se následně podrobil několikahodinové operaci.


Po čtrnácti dnech byl zpěvák a autor mnoha hitů (např. Zejtra mám, Černý brejle, Bílá velryba nebo skladba Voda živá Anety Langerové) probuzen z umělého spánku a v srpnu převezen do Prahy.

Muzikantova kapela musela po této tragické události zrušit plánovaná festivalová vystoupení. Dva mladíci, kteří Hrůzovi zranění způsobili, byli obviněni z vydírání, ublížení na zdraví a výtržnictví a čeká je soud.

ape, foto: Tomáš Vlach

 

zavřít