VIDEO: Vypsaná fiXa o zákopových válkách

Vydáno 10.10.2014 | autor: redakce

Krátce před tím, než vyrazí na podzimní šňůru Před náma hrajeme my tour 2014, posílá Vypsaná fiXa do světa nový videoklip k písni Gigi z aktuální nahrávky Krásný smutný den.

VIDEO: Vypsaná fiXa o zákopových válkách VIDEO: Vypsaná fiXa o zákopových válkách

Vypsana Fixa int14 23Mejla a Márdi (Vypsana fiXa)


"V novém klipu je hrdina, který se snaží něčeho zbavit, ale moc mu to nejde. Pere se v něm hodnej pes se zlým a je to tuhej boj. Myslím, že tahle táhlá zákopová válka probíhá v mnoha jedincích na této planetě. A o tom je náš klip, který je jedním z narozeninových dárků k podzimní "oslavné" tůře našich dvacetin," vysvětluje frontman Márdi.

Samotné turné vypukne 17. října v Jablonci nad Nisou a celkově zahrne 20 měst. Jak napovídá název, předskokanem Vypsané fiXy bude po celou dobu samotná Vypsaná fiXa. Kapela tak na úvod každé zastávky odehraje set písní, které se obvykle v kocnertních setlistech neobjevují, ale mezi fanoušky jsou oblíbené. Zazní tak i písně z prvních demosnímků a prvních nahrávek.


Vypsaná fiXa bude jedním z koncertních hostů vyhlášení ankety Žebřík 2014 Bacardi Music Awards - 13. března 2015 v DEPO Plzeň.


TZ, ape, foto: Tomáš Vlach

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít