Ghost Stories naživo: Coldplay chystají koncertní film z divadla

Vydáno 20.10.2014 | autor: redakce

Krátce před vydáním svého aktuálního alba Ghost Stories vystoupili Coldplay na jevišti divadla v Los Angeles, kde kompletní novou desku přehráli naživo. Během několika večerů zde vzniknul materiál pro koncertní film Ghost Stories Live 2014, jenž vyjde 24. listopadu.

Ghost Stories naživo: Coldplay chystají koncertní film z divadla Ghost Stories naživo: Coldplay chystají koncertní film z divadla


Coldplay Live 2014Coldplay


Část záznamu z vystoupení v intimním divadelním prostředí s kruhovým pódiem uprostřed hlediště byla odvysílána v televizi v době vydání desky, kompletní vizuální prezentací alba Ghost Stories je ovšem až tento koncertní film. Jeho realizace se ujal Paul Dugdale, jenž má za sebou práce na koncertních DVD Adele nebo Prodigy. Stejný režisér s Coldplay spolupracoval i na předchozím živáku Live 2012, jenž si vysloužil nominaci Grammy.


"Pro kapelu to byl opravdu speciální okamžik. V kulisách magického divadla postavených skvělou partou lidí okolo nás se naše sny proměnily ve skutečnost,"
vzpomíná na jedinečnou chvíli zpěvák Chris Martin.

Součástí vydání Ghost Stories Live 2014 bude i živé provedení alba v audio podobě, která vznikla na koncertech v Londýně, Sydney, Paříži, New Yorku, Kolíně nad Rýnem a Los Angeles v dubnu až červenci 2014. K dispozici bude též osm videoklipů týkajících se desky včetně dosud nezveřejněných minifilmů k All Your Friends a Ghost Story.

TZ, ape

zavřít