Jarní hardrockové hody: do Česka zamíří Kiss a Def Leppard

Vydáno 19.11.2014 | autor: redakce

Na přelomu jara a léta příštího roku čeká Českou republiku nálož poctivého rocku. Nejprve 22. května v Ostravě a o den později v Praze zaburácí Def Leppard, 8. června pak se svým bombastickým cirkusem dorazí Kiss.

Jarní hardrockové hody: do Česka zamíří Kiss a Def Leppard Jarní hardrockové hody: do Česka zamíří Kiss a Def Leppard


Kiss live 2013 01Kiss na posledním koncertě v Praze (2013)


Kiss v loňském roce oslavili 40. výročí své existence, přičemž v rámci světového turné Monster dorazili i do pražské O2 areny. Na tomtéž místě si svoji megalomanskou show zopakují i v příštím roce, konkrétně 8. června. Půjde už o jejich pátý koncert v Česku v posledních sedmi letech.

Jedni ze strůjců glam rocku se na scéně pohybují od roku 1973 a patří mezi průkopnicky v hororově pojaté jevištní show. Sestava momentálně vystupuje ve složení: Gene Simmons, Paul Stanley, Tommy Thayer, a Eric Singer. Vstupenky budou k dispozici od 24. listopadu v cenovém rozpětí 1350 - 1990 Kč.


Def Leppard se do Česka vrátí po dvanácti letech od svého posledního koncertu u nás. Tehdy kapela dorazila do brněnského Ronda v rámci turné k albu X. Deváté studiové album a zároveň poslední v diskografii Def Leppard Songs from the Sparkle Lounge vyšlo před šesti lety.

V příštím roce představí Def Leppard průřez diskografií 22. května v ostravské ČEZ Aréně (ceny vstupenek: 900 - 1390 Kč) a 23. května v pražské O2 areně (ceny vstupenek: 990 - 1490 Kč).

TZ, ape, foto: Petr Klapper (www.Klapper.cz)

 


 

Kiss live 2013 08 TOP

zavřít