Našlápnutý support Kosheen!

Vydáno 20.04.2007 | autor: redakce

Britská taneční kapela Kosheen, která vystoupí tuto neděli a pondělí na dvojkoncertě v pražské Roxy, si s sebou jako support přiveze kapelu The Vincent Black Shadow. Kdo jsou tito Kanaďani?

Našlápnutý support Kosheen! Našlápnutý support Kosheen!

Seskupení The Vincent Black Shadow má dostatek elánu, aby probudilo ze spánku vyznavače retra a vlilo jim do žil novou krev. Kapela zdeformovala a pokroutila dobový kabaretní styl 40. let a vytvořila moderní hybrid. Jejich líbivé riffy, ohulené kytary, hypnotizující rytmy, klasický klavír a nevyzpytatelné texty berou posluchače na znepokojivý výlet do světa, který touží navštívit znovu. Tenhle kvintet z kanadského Vancouveru sestává z Cassandry Ford (zpěv), bratrů Kirkhamových – Robbieho (kytara, zpěv), Chrise (basa, zpěv) a Anthonyho (bicí) - a Mary Anchet (klávesy).



TVBS podepsali smlouvu s Bodog Music v roce 2006 a obratem natočili desku pod názvem Fears in the Water, která je výrazně svá a nesmlouvavá.
Nedělní koncert je již několik týdnů beznadějně vyprodán, na pondělní zbývá ještě posledních pár vstupenek, které je možno zakoupit v předprodejích Ticketportal, Ticketstream a Ticketpro.

www.kosheen.com
www.myspace.com/tvbs
zavřít