EXKLUZIVNĚ: Bára Zemanová představuje nový singl. Produkce: David Koller

Vydáno 10.12.2014 | autor: redakce

Zpěvačka Bára Zemanová s kapelou vypouštějí po dvou letech nový singl s videoklipem. Na vzniku písničky Runaway se podílela zajímavá jména: jako producenty si Bára přizvala Davida Kollera, který dohlížel při natáčení, a Richarda Scheuflera jr. Runaway je předzvěstí nového alba, které by mělo vyjít v příštím roce.

EXKLUZIVNĚ: Bára Zemanová představuje nový singl. Produkce: David Koller EXKLUZIVNĚ: Bára Zemanová představuje nový singl. Produkce: David Koller


Bara Zemanova Runaway PromoBara Zemanova a její Band plánují na příští rok novou studiovou desku


"Runaway je pro nás takový experiment a úlet, jak zvukově, tak i tím, že jsme tenhle song udělali v angličtině. Od začátku jsme věděli, že chceme změnu a po dlouhém textování, kdy za ty dva roky vzniklo asi 10 verzí textu, to pořád nebylo ono. Nakonec vznikl ve spolupráci s Skyem Kobylakem text Runaway, který měl přesně ten příběh a to pravé kouzlo," říká zpěvačka.


V říjnu natočila kapela videoklip pod taktovkou Jakuba Mahdiese Mahdala a jeho týmu. "Runaway je takový vnitřní boj člověka mezi svobodou a závazky, kterým se snaží utéct. V klipu jde tedy o bláznivou jízdu dvou rebelek a každej chlápek, kterýho potkají, to pěkně schytá. Jedním z nich je i Kuba Ryba z kapely Rybičky 48, který si konečně zahrál v našem klipu a musím říct, že jeho role byla nejodvážnější ze všech!" říká kytarista Tomáš Mouřenec.

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít