VIDEO: Michal Hrůza se vrací se Sněhulákem

Vydáno 15.12.2014 | autor: redakce

O Michalu Hrůzovi se poslední půlrok mluvilo zejména v souvislosti s vážným červencovým zraněním. Krátce před Vánoci posílá muzikant do světa čtvrtý singl z aktuálního alba Den s názvem Sněhulák, včetně povedeného videoklipu.

VIDEO: Michal Hrůza se vrací se Sněhulákem VIDEO: Michal Hrůza se vrací se Sněhulákem


Michal Hruza Snehulak 39 cutMichal Hrůza s týmem během natáčení videoklipu Sněhulák


"Sněhulák byla jediná píseň, která vznikla na motivy obrázku, který nakreslila moje dcera," uvádí autor zimního hitu Michal Hrůza a dodává: "Všechny kresby i od dalších dětí kluků z kapely jsou mimochodem v bookletu k albu Den."

Režie klipu se ujal Vojta Kotek. "Hned od začátku se mi líbil obraz Sněhuláka připoutaného k zemi pod oknem své vyvolené, nezvratnost jeho osudu, touha a vroucí láska, která ho zákonitě zevnitř spaluje. I když tuší, že cesta do vyhřátého bytu své vysněné ho může stát život, přemýšlí nad tím, jestli by to i tak nestálo za to. I já si někdy jako Sněhulák připadám a myslím, že nejsem sám. A kdy jindy dělat odvážné a osudové kroky, než teď, když zrovna žijeme. My se někdy zdráháme, ale aspoň že Sněhuláci o tom umí snít...!" říká ke zpracování videoklipu Vojta Kotek.


Natáčení videoklipu probíhalo během dvou prosincových dní na Malostranském náměstí, v prostorách již téměř opuštěného pavlačového domu. Kostým Sněhuláka byl vytvořen ze speciálního materiálu tak, aby mohl být zevnitř ovládán a nesen dostatečně malým hercem.


TZ, ape

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít