Kryštof pouští Srdcebeat, první vlaštovku z červnového alba

Vydáno 10.02.2015 | autor: Petr Lenk

 

Na svatého Valentýna odtajní Kryštof singl Srdcebeat, který dal název i podzimnímu halovému turné. Ve stejný den, tedy 14. února, bude také zahájen předprodej vstupenek. Skupina v těchto dnech dokončuje v New Yorku své sedmé studiové album, které vyjde v červnu.

Kryštof pouští Srdcebeat, první vlaštovku z červnového alba Kryštof pouští Srdcebeat, první vlaštovku z červnového alba

krystof news

 

„Srdcebeat je píseň o bezpodmínečné lásce, bez všech těch kdyby, jestli, pokud, možná, bez kompromisů a touhy měnit a být měněn. Je šance ji dostat od někoho jiného než od dětí? My sami to dokážeme? Kolik z nás ji v životě potkalo? O tom jsem ji složil," představuje novou píseň Richard Krajčo. Srdcebeat bude mít rádiovou premiéru právě 14. února.
Srdcebeat Tour 2015 započne 20. října v jejich domovské Ostravě, 23. října bude pokračovat brněnským koncertem, o čtyři dny později zavítá Kryštof do Prahy, poslední říjnový den zahrají v liberecké Home Credit Areně a celé turné vyvrcholí 3. listopadu v Pardubicích. Kapelu na turné doprovodí zpěvačka Lenny, která už vystoupila na Kryštof Kempech, a mladá sestava Mirai, jež o sobě dala vědět singlem Dítě robotí.

 

Loňská série Kryštof Kempů a jejich předešlé turné k desce Inzerát byly dlouho dopředu vyprodány. „I tak jsem vždycky nervózní. Člověku se honí hlavou: Mají nás fanoušci pořád rádi? Přijdou? Ale věřím, že jsou natěšení a lístky zmizí stejně rychle jako předtím," říká Krajčo.

TZ, foto Jana Braunová    {vypnoutlink: Kryštof}

zavřít