Kamil Střihavka vede Leaders!

Vydáno 07.05.2007 | autor: redakce

Kamil Střihavka představuje nový projekt Leaders!, se kterým se chystá na festivalovou sezonu. Skupina by měla Kamila doprovázet nejen na koncertech, ale i na jeho nové, v pořadí druhé sólové desce.

Kamil Střihavka vede Leaders! Kamil Střihavka vede Leaders!

Seskupení B.S.P. (Baláž, Střihavka Pavlíček) obnovilo po sedmileté pauze svou koncertní činnost (2005-2006). Po dvou sezonách, vždy zakončených podzimním turné, oznámili opětovné ukončení činnosti z důvodů absence nové tvorby a tedy i nové desky, na kterou nedošlo … Jejich (zatím) poslední turné, je zaznamenáno na DVD listopadovým koncertem v pražském klubu Retro Music Hall. Na jak dlouho je naplánovaná pauza, B.S.P. nikdo ze zúčastněných nedokázal zatím odpovědět. Jisté je to, že Pavlíček v těchto dnech a měsících vyráží na turné s triem M.Pavlíček a Friends.



Kamil Střihavka nezůstává pozadu a letošní nejen festivalovou sezonu obohatí svou přítomností s novým seskupením, jehož název je LEADERS! Tato skupina by Kamila měla doprovázet nejen na chystaných koncertech, ale i na jeho nové v pořadí druhé sólové desce. Kamilovo nové CD, jehož pracovní název zní: ,,Zabij mě!‘‘, by mělo být celé autorské a vznikat by mělo o letošních prázdninách. Producentem Střihavkovy autorské desky se stane Roman Holý, který tak nahradí Kamilova dlouholetého souputníka Michala Pavlíčka …



Leaders! hraje v obsazení:

Miloš Meier – bicí (M.Pavlíček trio, A.Langerová, Torthary, B.S.P. …)
Jaryn Janek – basa (Krucipusk, Benedikta, B.S.P., Eleison, Med …)
Viliam Béreš – klávesy (Sunsine, L.Dusilová, Vertigo …)
Miroslav Chyška – kytara (J.A.R., N.O.D., Stability, Die El. Elefant!?, Sexy Dancers, B.S.P. …)

kamil.strihavka.its.cz/
zavřít