Imagine Dragons dorostli do O2 areny. Přijedou v lednu

Vydáno 29.04.2015 | autor: redakce

Tři roky poté, co vyprodali pražské SaSaZu, se do České republiky vrátí Imagine Dragons. Jeden z prvních ohlášených halových koncertů příštího roku proběhne 16. ledna v O2 areně.

Imagine Dragons dorostli do O2 areny. Přijedou v lednu Imagine Dragons dorostli do O2 areny. Přijedou v lednu


Imagine Dragons n2015Imagine Dragons si v lednu troufnou na O2 arenu


Už svým prvním albem Night Visions z roku 2012 zaznamenala kapela, do té doby známá jen na své lokální scéně okolo Las Vegas, velký úspěch. Poprvé od roku 2006 se tak na špičce žebříčku prestižního časopisu Billboard objevilo debutové album rockové kapely. Druhý singl z této desky Radioactive se udržel na špičkách hitparád rekordních 23 týdnů a stal se tak největším hitem roku 2013 ve svém žánru. Časopis Rolling Stone ji nazval největším hitem roku a stala se nejstreamovanější skladbou na Spotify. Imagine Dragons pak zakončili úspěšný rok vítězstvím ve dvou kategoriích cen Grammy - Album roku a Nejlepší rocková nahrávka roku.


Kapela dále vystupovala na velkých zahraničních festivalech a na vyprodané americké i evropské tour čtveřice skládala materiál na druhou desku. Nahrávka Smoke + Mirrors letos vyšla 17. února a dosud se z ní urodily tři singly: I Bet My Life, Gold a Shots.

Vstupenky na lednový koncert jsou k dostání od 4. května v cenové relaci 990 - 1390 Kč.


TZ, ape

 

zavřít