Eminem představil filmový klip a duet s Gwen Stefani. Má to ale háček

Vydáno 08.07.2015 | autor: redakce

Eminem se podílí na soundtracku filmu Southpaw (Bojovník) a pro fanoušky má hned dvě hudební novinky. K singlu Phenomenal představil akční videoklip a komu by to bylo málo, může testovat i čerstvý duet s Gwen Stefani s názvem Kings Never Die. Jenže kdo je zvyklý, že najde všechno na YouTube, bude nejspíš zklamán.

Eminem představil filmový klip a duet s Gwen Stefani. Má to ale háček Eminem představil filmový klip a duet s Gwen Stefani. Má to ale háček

eminem audEminem podporuje novou službu Apple Music

Nový klip Phenomenal poskytl Eminem exkluzivně nové streamovací službě Apple Music a na svůj YouTube kanál umístil pouze krátký trailer. Učinil tak stejný krok jako Pharrell Williams, jenž se rovněž rozhodl svou vizuální novinku Freedom ukázat jen uživatelům nového hráče na hudebním trhu. K volnému poslechu nenajdete ani další Eminemovu písničku Kings Never Die s Gwen Stefani, která se stejně jako Phenomenal objeví na soundtracku filmu Bojovník. 

Hudební doprovod nového dramatu z boxerského prostředí vyjde 24. července, tedy ve stejný den, kdy snímek vstoupí do amerických kin. V hlavních rolích se představí Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker či Rachel McAdams. Níže přikládáme alespoň trailer Eminemova klipu k filmovému songu Phenomenal, celé video najdete na Apple Music.

 

Billboard, jm

zavřít