Gramatik se vrátí do Česka, vystoupí v Praze i Brně

Vydáno 11.07.2015 | autor: redakce

Směsice hip hopu, dubstepu, jazzu i funku čeká na podzim na návštěvníky dvou českých koncertů Gramatika. Slovinský elektronický umělec, kterého dobře zná třeba publikum Lucerna Music Baru, zavítá v listopadu do Prahy i do Brna. 

Gramatik se vrátí do Česka, vystoupí v Praze i Brně Gramatik se vrátí do Česka, vystoupí v Praze i Brně

 

gramaticGramatik potěší fanoušky v Praze i v Brně

Gramatik je umělecké jméno Denise Jasarevice, slovinského DJe a producenta, který si podmanil pódia po celém světě. V listopadu opět zavítá do České republiky, a to hned na dva koncerty, které se odehrají v pražském Roxy (4. 11. 2015) a na brněnské Flédě (7. 11. 2015). Pořadatelé slibují skvělou party plnou energického a nápaditého mixu hip hopu a trendy hudebních žánrů, jako jsou dubstep a glitch.

Do dnešního dne vydal Gramatik osm studiových alb, šest EP a několik singlů. S loňskou deskou The Age of Reason byl dokonce nominován na MTV European Music Awards. Letošní Coffee Shop Collection je výběrem toho nejlepšího z předchozích alb, nebyl by to ale Gramatik, aby se nesnažil tento druh desek pojmout jinak a originálně. Coffee Shop Collection je proto výběrem autorské tvorby, kde nebyl použit jediný sample. Jde o čistě autorské a originální skladby, což není v elektronických žánrech, které jsou často postaveny právě na samplingu, běžné. 


Listopadové koncerty v Praze a Brně navážou na vystoupení, které Gramatik odehrál v pražském Lucerna Music Baru minulý rok.

Předprodej Praha:
goout.cz
ticketpro.cz

Předprodej Brno:
goout.cz
ticketpro.cz

tz, jm

 

zavřít