AUDIO: Voodoo Hill potřetí: Dario Mollo a Glenn Hughes lákají na desku Waterfall

Vydáno 12.08.2015 | autor: redakce

Projekt Voodoo Hill vydá v říjnu své třetí album. Italský producent Dario Mollo se znovu spojil s Glennem Hughesem, ex-členem Deep Purple. Výsledkem je nahrávka Waterfall. Jako lákadlo poslouží skoro sedmiminutový titulní song. Poslechněte si ho.

AUDIO: Voodoo Hill potřetí: Dario Mollo a Glenn Hughes lákají na desku Waterfall AUDIO: Voodoo Hill potřetí: Dario Mollo a Glenn Hughes lákají na desku Waterfall

vooodoo hillDario Mollo a Glenn Hughes oživili společný projekt po 11 letech

Mollo a Hughes vydali své první společné desky v letech 2000 (Voodoo Hill) a 2004 (Wild Seed of Mother Earth). Nyní se dali znovu dohromady, aby uvedli 16. října na trh novinku Waterfall. 

"Waterfall je výsledkem nejplodnějšího tvůrčího období, jaké jsem zatím v kariéře měl," láká Dario Mollo, který se na vzniku hudby podílí už od začátku osmdesátých let. Tentokrát prý napsal zhruba 35 písní a při jejich skládání využil všech zkušeností, které dosud jako aktivně hrající hudebník i jako producent nasbíral. 

Glenn Hughes se prý tentokrát do tvůrčího procesu zapojil mnohem víc. Například píseň Last Door, která 11položkový tracklist uzavírá, se prý po jeho připomínkách od základu změnila. Mollo předělal celý kytarový riff a skladba je teď dle jeho názoru mnohem lepší než v původní verzi. 

Než deska v polovině října vyjde, zkraťte si čekání poslechem titulní písně.

blabbermouth.net, jm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít