VIDEO: Lana Del Rey se dala na akčnost, v novém klipu sestřelí helikoptéru

Vydáno 14.08.2015 | autor: redakce

Jen krátce po zveřejnění nové písničky High By The Beach z chystaného alba Honeymoon přichází Lana Del Rey i s videoklipem. Sází v něm - jako už tradičně - na podmanivou melancholii a půvabné prostředí. Konec je ale překvapivý.

VIDEO: Lana Del Rey se dala na akčnost, v novém klipu sestřelí helikoptéru VIDEO: Lana Del Rey se dala na akčnost, v novém klipu sestřelí helikoptéru

del rey highbeachSingl High By The Beach vyšel začátkem týdne. Nyní už má i videoklip

Komu vadí, že videoklipy Lany Del Rey většinou nejsou moc "akční", možná bude při sledování nejnovějšího vizuálního díla překvapen. Zpěvačka se v něm totiž pořádně naštve na bulvární novináře a jejich helikoptéru nemilosrdně sestřelí. Inu, výbuchy jsou in.

Závěr jak z hollywoodské střílečky je ale zároveň nejvzrušivějším momentem videa. Jinak je to totiž klasická hra na éterická vílu - Lana na nás hází zasněné pohledy, přidává ladné pohyby a potuluje se v přímořském domě i na pláži.

Deska Honeymoon, nástupce loňské nahrávky Ultraviolence, ještě nemá stanovené datum vydání. High By The Beach je ale už druhou upoutávkou - titulní skladbu představila Del Rey minulý měsíc.

text: Josef Martínek

 

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít