V Los Angeles se o víkendu předají ceny MTV, v hlavní roli bude Taylor Swift

Vydáno 29.08.2015 | autor: redakce

Předávání cen MTV Video Music Awards letos připadlo na 30. srpna. Hlavní favoritkou ceremoniálu v Los Angeles bude Taylor Swift, která nasbírala celkem 10 nominací. Kromě toho představí i svůj nový videoklip.

V Los Angeles se o víkendu předají ceny MTV, v hlavní roli bude Taylor Swift V Los Angeles se o víkendu předají ceny MTV, v hlavní roli bude Taylor Swift

taylor-swift-1989-album-cover-and-promo-pictures-2014- 4Taylor Swift si z letošních cen MTV může odnést až 10 cen

Swift v rámci ostře sledovaného vyhlašovacího ceremoniálu poprvé uvede klip k písni Wildest Dreams. Bude to už páté video k její loňské veleúspěšné desce 1989, ze které již vzešly 3 hity #1 dle pořadí Billboardu. Hlavně díky tomu je Swift velkou favoritkou letošních cen, včetně speciální kategorie Song léta získala dohromady 10 nominací.

Prestižní Michael Jackson Video Vanguard Award za přínos popové kultuře obdrží Kanye West. Kromě toho televizní diváci během show moderované Miley Cyrus uvidí vystoupení Nicki Minaj, Pharrella Williamse, dvojice Macklemore & Ryan Lewis nebo Walk The Moon. Výsledky letošních VMA's vám přineseme v pondělí. 

MTV, jm

 

zavřít