AUDIO: Seal se vrací s dvojicí nových písní. Album vyjde v listopadu

Vydáno 17.09.2015 | autor: redakce

Seal připravil pro fanoušky novou desku. Jmenuje se jednoduše 7 a vyjde 6. listopadu. K poslechu nabízí zpěvák aktuálně singly Do You EverEvery Time I'm With You.

AUDIO: Seal se vrací s dvojicí nových písní. Album vyjde v listopadu AUDIO: Seal se vrací s dvojicí nových písní. Album vyjde v listopadu

SEAL Photo 1 APPROVED Drebin


Multiplatinový zpěvák a několikanásobný držitel Grammy se připomene po čtyřech letech. Zatím poslední nahrávku Soul 2 vydal v roce 2011. Také tentokrát se svěřil do rukou producenta Trevora Horna, s nímž spolupracuje už od roku 1991 a s nímž natočil své nejoceňovanější desky. "Víc než o hudbě jsme se ve studiu bavili o životě a našem vztahu," přiznává Seal. "On ví nejlépe, jak pracovat s mým hlasem, jak mi pomoci, abych zněl co nejpřirozeněji," dodává.

Novinku, jejímž tématem je láska v nejrůznějších podobách, předcházejí hned dvě písně, které Seal zveřejnil ve všech digitálních službách včetně YouTube. Poslechněte si songy Do You Ever a Every Time I'm With You níže. Příznivci osvědčeného Sealova stylu se ale větších změn bát nemusejí.


tz, jm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít