Radost FX vzpomíná

Vydáno 04.07.2007 | autor: redakce

Klub Radost FX si pro své návštěvníky od září připravil zbrusu novou noc s residentem DJem Loutkou. Vzpomínat se bude na housové klasiky.

Radost FX vzpomíná Radost FX vzpomíná

Koncept nového Loutkova večera je založen právě na zlatém odkazu elektronické taneční scény, tedy na skladbách vydaných do roku 2000. Novější skladby na této party neuslyšíte. Tento trend se stává poměrně moderní i ve světě a tyto parties nacházejí nadšené reakce publika hned v několika nedalekých destinacích. Představí se zde všichni čeští průkopníci houseové hudby vedle legendárních osobností a djů, které pravidelně dojížděli do Prahy v tomto zlatém období. I oni se budou striktně držet hudebního schematu večera a odehrají sety, které jste od nich mohli slýchávat, jak v Radosti FX, tak na Shake parties v letech 1994 – 2000. Součástí akce budou neodmyslitelné performance, dekorace, vše v souladu s dobou a dokonce pod dohledem těch, kteří kdysi na těch nejslavnějších klubových akcích u nás pracovali.



Takovým úvodníkem do tohoto večera budou během prázdin akce Remember House. Zatím bez Loutky, ale v podání opravdových harcovníků naší scény. Na té první zahraje dnešní resident Lollypopu a jeden z prvních residentů Radosti FX DJ Vilém, který si určitě připraví krásný vzpomínkový set a vedle něj pak člověk, který se výrazným způsobem zapsal do dění především na moravské scéně, ale i on byl residentem Radosti FX v minulých letech – Gen Dilini. Zdatný remixér a producent, dj, který houseovou hudbu miluje nade vše a je její součástí jíž od začátku 90.let minulého století.
zavřít