Emdeeho sólo debut již tento týden

Vydáno 10.09.2007 | autor: redakce

Středa 12. září je dnem, kdy spatří světlo světa debutové album “The Flowtion Picture” britského rappera Emdeeho. Uvnitř cover desky a ukázky.

Emdeeho sólo debut již tento týden Emdeeho sólo debut již tento týden

Ačkoliv Emdee příchází se svým debutem až teď, není ve hře žádným nováčkem. V rodné Británii se mikrofonu držel už od svých čtrnácti let. Po hostování tamních “Southbound” jamů v klubu Matrix s UK legendou Rodney P’m, přes moderování hip hop festivalu Hip Hop Kemp, nespočtu kolaborací a vydání EP s The Regime, nadešel konečně čas na Emdeeho sólo debut. Je to právě rok, kdy se The Regime rozpadli, aby se bývalí členové mohli zaměřit na vlastní kariéry a Emdee na albu prezentuje ovoce svého dvanáctiměsíčního úsilí.



Beaty připomínající zlatou éru hip hopu a pestré flow tvoří rozmanitost tohoto LP s dvanácti tracky, ve kterých si každý najde to svoje. Produkce přichází z Česka (Wich, Trafik, Kato), Rakouska (P.R), Maďarska (Beatsense Crew), Německa (Reme) a na albu přispěl i trojnásobný světový šampion – DJ Tigerstyle (UK). Album je retrospektivou Emdeeho života, přičemž neváhá zavadit ani o politické a sociální otázky, nostalgii, vypravěčství a spoustu dalšího.

Ukázky najdete zde.

www.myspace.com/emdeeregime
zavřít