Transmission láká na hvězdné DJs

Vydáno 16.09.2007 | autor: redakce

V pátek 2. listopadu proběhne již čtvrté pokračování domácí halové party Transmission a opět na ní zahrají ti nejlepší DJs.

Transmission láká na hvězdné DJs Transmission láká na hvězdné DJs

Prvním z nich je nizozemský DJ a producent Ferry Corsten, který již několik let patří spolu s umělci jako Tiësto, Paul van Dyk a Armin van Buuren k nejpopulárnějším trance DJům. Ferry Corsten se domácímu publiku představil poprvé v loni právě na Transmission, kde jeho exkluzivní čtyřhodinový set sklidil ovace a nadšení. Jeho poslední kompilace Passport United States of America vyšla před nedávnem také u nás.



Dalšími zahraničními hosty budou britští Above & Beyond. Tahle parta si během krátké doby vybudovala pevnou pozici ve světové DJ a producentské elitě. Jejich aktuální album „Tri-State“ zabodovalo jak u odborné kritiky, tak nejširšího publika a sklízí úspěch po celém světě.



Následující jméno bude pak pro mnohé splněným snem. Američan Christopher Lawrence je bezesporu největší osobností, která v současnosti reprezentuje severoamerický kontinent. Aktuálně 4. nejpopulárnější DJ planety (podle DJ Mag Top 100) přijede do České republiky poprvé.

Více na www.transmission.cz
zavřít