Prohrála v kartách: místo mše koncert

Vydáno 16.12.2007 | autor: redakce

Pražská kapela Prohrála v kartách zve na speciální vánoční koncert do klubu Vagón v Praze, kde zahraje přesně o štědrovečerní půlnoci.

Prohrála v kartách: místo mše koncert Prohrála v kartách: místo mše koncert

Letošní vánoční "prohrálovský dýchánek" nese název "SANTA CLAUS JE POŘÁD PRASE! aneb večírek pro Ježíška a bramborové saláty". Kapela tím jednak odkazuje k písni Prase ze svého loňského alba Jaký to bude za vodou, zároveň se také hlásí k Ježíškovi jako k tradičnímu vánočnímu symbolu v našich krajích a stejně jako vloni se připojuje k iniciativě Anti-Santa (www.anti-santa.cz). "Nejde nám ani tak o toho tesaře na kříži, jako o to nezobrazitelné světýlko válcované tím debilním, bodrým, chlupatým, červeným kořalou," vysvětluje zpěvák a kytarista kapely Filip Horáček.


foto: Jakub Tabery

Letos si příznivci Prohrála v kartách, kteří se na štědrovečerní půlnoc do Vagónu chystají, mohou navíc i přát něco pod stromeček. Prostřednictvím internetových stránek www.prohrala.cz mají možnost napsat si o písničky z repertoáru kapely a ovlivnit tak půlnoční playlist. "Pro nás to místy vzpomínkový večer trochu bude, protože na nás lidé vytahují kousky, které jsme už léta nehráli a někteří členové je vlastně nehráli nikdy. Ale když jsme to slíbili...,“ říká Filip Horáček.
zavřít