Skyline vyráží na turné

Vydáno 11.03.2008 | autor: redakce

Skupina Skyline vydává své čtvrté řadové album Escapism a vyráží na T-music Skyline tour. V rámci nejdelší koncertní šňůry v historii kapely slibují Skyline nezapomenutelnou pódiovou show.

Skyline vyráží na turné Skyline vyráží na turné

Šestičlenná partička s dvěma MCs a charismatickou zpěvačkou se po deseti letech tvorby a intenzivního koncertování řadí mezi špičku české koncertní scény. Koncerty plné energie stojí za velkou oblíbeností Skyline, která je dovedla k vyprodaným klubům a na podia největších českých festivalů. S vydáním alba a za podpory T-music přichází turné ve větších prostorech s kvalitním technickým zázemím za zvýhodněných podmínek pro návštěvníky.



Během T-music Skyline tour kapela zavítá do sedmi významných koncertních míst po celé republice, mezi kterými nechybí ani velký sál pražské Lucerny. Tam proběhne ve čtvrtek 17. dubna oficiální křest alba. Šňůra bude odstartována 8.dubna v Brně a konec je naplánován na 23.dubna do Českých Budějovic. Skupina mimo turné odehraje několik dalších klubových koncertů. Pro každé jednotlivé vystoupení vyberou členové Skyline domácí kapelu z portfolia serveru www.stage.cz, který nabízí prezentaci a koncertní příležitosti mladým začínajícím hudebníkům a skupinám.

Na návštěvníky koncertů navíc čeká řada bonusů jako ringtóny zdarma, unikátní podpisové karty a možnost zakoupení zvýhodněných vstupenek na festival Rock for People, se kterým jsou skupina i t-music propojeni. Příjemná je i výše vstupného, která bude 120 Kč ve všech městech T-music Skyline tour kromě Prahy, kde cena bude 150 Kč. To však neplatí pro uživatele tarifu BAV SE, kteří mají možnost vstupu zdarma.



Album Escapism vychází 25. března ve společné edici s DVD Live In Fléda se záznamem listopadového koncertu. Půjde o nejvíce „Skyline“ desku se zvukem blízkému tomu koncertnímu, protože si ji skupina produkovala sama a dokonce si za tímto účelem vybudovala vlastní studio. Ačkoliv album vyjde až na konci března, již teď je možné si v profilu Skyline poslechnout ukázky a těšit se na premiéry klipů.
zavřít