Skyline vydávají desku a jedou turné

Vydáno 19.03.2008 | autor: redakce

Na v pořadí čtvrté album Escapism se kapela připravovala od začátku roku 2007. S nahráváním se začalo v červenci – ve studiu Jižák a ve vlastním studiu kapely - The Freezer.

Skyline vydávají desku a jedou turné Skyline vydávají desku a jedou turné

Desku si Skyline produkovali sami, respektive hoffy_m a majkii b. Album míchal dvorní zvukař Tomáš Sochůrek, masteroval ho Ecson Waldes. Zvukově se album přibližuje soundu na koncertech. Základem opět zůstávají chytlavé a energické „digipoppunkové“ songy. Proč se album jmenuje Escapism? Protože pojednává o různých formách útěků. Zároveň název odráží snahu vytrhnout jak sama sebe, tak fanoušky alespoň na chvilku z reality.



Album Escapism vychází společně v jedné edici s DVD Live In Fléda, a to za cenu normálního CD. DVD se natáčelo 2. listopadu 2007 ve vyprodaném brněnském klubu Fléda. Kromě záznamu koncertu z Flédy DVD obsahuje i řadu bonusů (dokument, neplánovaný přídavek skladby No Chance, audio záznam koncertu v MP3 formátu, fotogalerii a několik remixů skladby Ninja! od mladých českých producentů).



Začátkem dubna vyjede kapela na produkčně největší turné v historii. Skyline nedávno vyprodali Roxy, Flédu nebo Palác Akropolis. Stěžejní částí koncertní šňůry bude „t-music Skyline tour“, kdy kapela zavítá do sedmi významných koncertních míst po celé republice, mezi kterými nechybí ani Velký sál pražské Lucerny. Tam proběhne ve čtvrtek 17. dubna oficiální křest alba.

Termíny a místa zastávek Skyline Escapism Tour najdete ZDE.

www.myspace.com/skylinecz
zavřít