Sean Kingston na O2 Sázavafestu

Vydáno 27.03.2008 | autor: redakce

Spolu s písničkářem Seanem Kingstonem máme možnost vidět také Roniho Size & MC Dynamite, Makoto & MC Deeizm, Sister Bliss a mnoho dalších. Letní Sázavafest se koná od 31.7. do 3.8. v areálu Malá strana v Kácově.

Sean Kingston na O2 Sázavafestu Sean Kingston na O2 Sázavafestu

Jamajský rodák žijící na Floridě Sean Kingston je považován za jakéhosi novodobého písničkáře. Skládá sám a vzhledem k tomu, že je mu teprve osmnáct let, jde mu to brilantně. Lidi, kteří se nevyznají v množství amerických R´n´B, tento člověk osloví zejména svou odlišností ve svém zpěvu a rappu. Jedná se spíše o velmi chytlavou směs hip-hopu, reggae, disca a R´n´B.

Sean Kingston je muzikantem v podstatě od narození a tento talent sdědil možná i po svém dědečkovi Jaku Rubymu, který se proslavil v poslední čtvrtině minulého století po boku umělců jako Burnig Spear. Mladičkému Seanovi se daří jak za oceánem, tak i na našem světadílu a to zejména melodickým hitem Beautiful Girls. Letošní rok odstartoval úspěšným singlem There´s nothin´."Ačkoliv vydal teprve svůj debut, určitě se návštěvníkům našeho festivalu postará o nezapomenutelný zážitek," slibuje ředitel festivalu Pavel Kloupar.



zavřít