Ivan Mládek spouští vlastní rádio

Vydáno 08.04.2008 | autor: redakce

Příznivci Ivana Mládka si mohou mnout ruce, neboť 8. dubna 2008 bylo uvedeno do provozu vysílání nové internetové stanice Jožin z bažin.

Ivan Mládek spouští vlastní rádio Ivan Mládek spouští vlastní rádio

Když začátkem ledna vystavil jeden uživatel na YouTube videoklip Ivana Mládka a jeho Banjo Bandu z archivu České televize a přidal k němu polské titulky, málokdo čekal, co tato událost způsobí. Klip za tři měsíce vidělo přes 3,5 milionu uživatelů a vzniklo spoustu dalších verzí, které dohromady vidělo celkem již přes 11 milionu uživatelů. Po této události se v Polsku spustilo okolo osoby Ivana Mládka naprosté šílenství a to jak v médiích, tak mezi veřejností.



Mládek dokonce od té doby již několikrát v Polsku vystupoval. Program nového rádia tvoří 24hodinový blok souvislé hudby z tvorby Ivana Mládka a vhodně je doplňován mluveným slovem. Rádio je možné si pustit ve formátu Windows Media, a to ve kvalitách vysílání (32 a 96 kbps). Rádio lze spustit přímo ze stránek www.abradio.cz v sekci „Sólo pro…“ nebo ze stránek vydavatelství www.bmscompany.cz z hlavní strany.
zavřít