Alanis: nové album v červnu

Vydáno 20.04.2008 | autor: redakce

Alanis Morissette oznámila na 2. června vydání nového alba Flavors of Entanglement. Jedná se o první studiovou nahrávku Alanis po čtyřech letech.

Alanis: nové album v červnu Alanis: nové album v červnu

Ve své tradiční metodě psaní písniček jako fotografií ze svého života Alanis našla očistnou spásu během velké proměny ve svém životě. "Často skládám retrospektivně," říká Morissette. "Ale tohle jsem psala v reálném čase. Tahle deska mně pomohla dostat se přes křehké chvíle mého života. Každá písnička byla jako záchranný člun."



Její záliba v eklekticismu, ať již duchovnímu nebo hudebnímu, na její nové dílo přinesla nové zvuky a styly, s kterými seznámila posluchače již na svém nedávném turné s Matchbox Twenty. "Neexistuje jiný podobný umělec, který by vás takhle vzal na emocionální pouť, jako je Alanis", říká producent desky Guy Sigsworth (Björk, Imogen Heap) .



"Její emoční rozsah je obrovský, naprosto masivní, velikosti vesmíru. Na Richterově stupnici dosahuje desítky a my jsme s ní v epicentru, když vyzpívává celou existenci světa. Může běsnit a být i nepřátelská, zmatená a na dně se zlomeným srdcem, zářivě nostalgická, sensuální, o sobě pochybující - to vše na jednom albu."
zavřít