Mind: trance party v Retru

Vydáno 25.04.2008 | autor: redakce

Další díl trance & house party Mind proběhne 10. 5. v pražské Retro Music Hall a hlavními hosty tentokrát bude dvojka Alex M.O.R.P.H. a Woody Van Eyden ve společném back 2 back setu.

Mind: trance party v Retru Mind: trance party v Retru

Alex M.O.R.P.H. je jednoznačně jedním z nejlepších trance producentů a DJů současnosti. Jeho charakteristickým zvukem je velmi energický trance prokládaný líbivými melodiemi. Upozornil na sebe nejen vlastní produkcí ale především svými remixy. Prvním singlem byl track Paysages z roku 1996. Známé jsou například jeho remixy singlů Distant Dreams, Helsinki Scorchin, Sensation 2006 Belgium Anthem a alba Trance Nation a Miles and Morph.



Woody Van Eyden je skutečný hudební veterán. Do historie DJingu se zapsal již v 70. letech minulého století, tehdy ještě jako DJ aktuálního disco soundu. V devadesátých letech startují jeho rezidentury na Ibize v Belgii i Velké Británii a hlavně v Německu, kde se nakonec usadil. Společně s ATB vydal track Killer a následně založil charitativní projekt United Deejays a vydal skladbu Too Much Rain. V roce 2003 pak potkává Alexe M.O.R.P.H.a a rozjíždí s ním myšlenku vystupování v back 2 back setu.

Dalšími vystupujícími budou rezidenti party Mind české duo Rewalkers. O začátek celé akce se pak postará další duo, a to nadějná mladá dvojice Matamar.
zavřít