Nový film od Pixaru nazvaný WALL-I

Vydáno 26.04.2008 | autor: redakce

Tvůrce oscarového hitu Hledá se Nemo, scenárista a režisér Andrew Stanton, chystá na léto další animované překvapení. Hrdinou jeho dobrodružné sci-fi komedie je malý robot VALL-I.

Nový film od Pixaru nazvaný WALL-I Nový film od Pixaru nazvaný WALL-I

VALL-I patřil k milionové armádě robotů, která po dlouhých sedm století uklízela odpadky na planetě Zemi, zavalené produkty našeho konzumního života. Čistící program ale selhal a ze všech robotů zbyl jen VALL-I. Bydlí v maringotce plné němých svědků lidského života, jako je Rubikova kostka, kuchyňský šlehač a k jeho největším pokladům patří stará videokazeta s filmem Hello Dolly. Kromě svého poslání, ke kterému byl zkonstruován a které poctivě naplňuje, objeví však nový smysl života.



To když potká létající robotku EVE a zamiluje se do ní. EVE má také svůj úkol. Musí informovat lidi, kteří už dávno byli nuceni zdevastovanou Zemi opustit, jak se věci mají a zda se mohou bezpečně vrátit na svou domovskou planetu. Zamilovaný VALL-I, provázený svým ochočeným mazlíčkem – švábem Halem, pronásleduje Eve napříč galaxií a jeho fantastická cesta vesmírem představuje podívanou plnou humoru, akce, dojetí i dobrodružství.

www.falcon.cz
zavřít