Prahou projede čarodějnická tramvaj

Vydáno 28.04.2008 | autor: redakce

Čarodějnický Amundsen TRAMix se uskuteční ve středu 30. dubna, kdy se od 22:00 vydají příznivci dobrého pití a kvalitní elektornické hudby na ohnivou jízdu Prahou.

Prahou projede čarodějnická tramvaj Prahou projede čarodějnická tramvaj

Od 22:00 si můžete užít jízdu Prahou s DJ sety Dana Cooleyho (Disco is Back special mix) a residenta TRAMixu DJe Madmana. Jako vždy bude plně připravena paluba moderního tramvajového vozu s instalovanou výkonnou zvukovou aparaturou. Bílé zářivky jsou vypnuty a místo nich je vnitřní prostor vybaven barevnou světelnou show. V tramvaji jsou k dispozici dva bary, na kterých můžete popíjet nealko, pivo, Amundsen vodka vs. Red Bull křídla, Frisco a další vybrané nápoje.



Po půlnoci vše pokračuje v klubu Roxy. Pokračovat se bude na One Night! se special hosty z Anglie – Spooky (Duncan Forbes a Charlie May DJ set), kteří jsou nejen známými producenty několika klubových hitů, ale také skvělou dvojkou za gramofony. Oblíbeným mejdanem z produkce Roxy a Radia 1 vás budou až do rána provázet také resident DJs Josef Sedloň, Dan Cooley a Bela En.

www.tramix.cz
zavřít