Sázavafest: další potvrzená jména

Vydáno 06.05.2008 | autor: redakce

Kromě již dříve představených interpretů v Kácově ve dnech 31. července až 3. srpna vystoupí Transglobal Underground, The Skatalites, Airfare, Mňága a Žďorp, Medvěd 009, Tleskač a Ewa Farná.

Sázavafest: další potvrzená jména Sázavafest: další potvrzená jména

Sedmičlenná britská formace Transglobal Underground se proslavila jako kapela proplouvající hudebními žánry a rytmy, která se nenechává omezovat hranicemi mezi hudebními styly, technologickými bariérami ani zdravým rozumem. Byly časy, kdy stáli ve středu pozornosti, jindy se skrývali. Dnes běžné křížení kulturních vlivů by bylo nemyslitelné, kdyby s ním nepřišli v devadesátých letech právě Transglobal Underground.



Skupina The Skatalites není ani po neuvěřitelných čtyřiačtyřiceti letech unavená ze svých turné a minulý rok dokonce vydala album On the right track. .„Nepochybuji o tom, že sobota, kdy vystoupí legendární The Skatalites, se stane událostí roku nejen pro příznivce žánru ska,“ nechal se slyšet dramaturg festivalu Pavel Kloupar.

Dalšími učinkujícími jsou například Sean Kingston, Yaz Alexander, Camouflage, The Young Gods, Di Grine Kuzine, Client, Pantéon Rococó, Roni Size & MC Dynamite, Makoto & MC Deeizm, Sister Bliss & Sudha a mnoho českých a slovenských muzikantů.

www.sazavafest.cz
zavřít