Zavírák proběhne už tento víkend

Vydáno 10.09.2008 | autor: redakce

Poslední letní hudební festival je za dveřmi. Zavírák 2008 se koná v termínu 12. – 13. září v Milovicích u Prahy a zahrají na něm Mňága & Žďorp, Rybičky 48, Iva Frühlingová a řada dalších.

Zavírák proběhne už tento víkend Zavírák proběhne už tento víkend

Podle pořádající agentury je kapacita stadionu schopna pojmout až 12 000 příchozích. Během dvoudenní akce bude návštěvníkům k dispozici také kemp pro asi 150 stanů. Na pódiu odehraje svoje sety přibližně 20 interpretů, jako například kapely Medvěd 009, Doga, Mňága a Žďorp, Jaksi Taksi, Legendy, deBill Heads, Rybičky 48 nebo zpěvačky Bára Zemanová a Iva Frϋhlingová či zpěváci Jaroslav Uhlíř, Zbyněk Drda a Tomáš Klus.



,,Zavírák je v podstatě nachystán. Teď už se věnujeme především zázemí pro kapely i návštěvníky. Motoristy bych chtěl ujistit, že míst na parkování bude dost. Příjezdové komunikace v okolí Hakenova stadionu jsou dostatečné,“ řekl Artur Kaiser, ředitel pořádající agentury PromoProdukce-Media. ,,Pivo během Zavíráku bude za sedmadvacet korun,“ dodal na závěr Artur Kaiser. Vstupné, kempovné a parkovné jsou zcela zdarma.

www.votvirak.cz/zavirak
zavřít