Meky Žbirka: stáhněte si mě!

Vydáno 28.09.2008 | autor: redakce

Miroslav Žbirka se rozhodl ve spolupráci s rádiem Impuls udělat radost všem svým fanouškům. Nový singl Vieš byť zlá si budou moct stáhnout od 30. září zadarmo.

Meky Žbirka: stáhněte si mě! Meky Žbirka: stáhněte si mě!

Zpěvák Miro Žbirka a hudební vydavatelství Universal Music poskytli Impulsu nový Mekyho singl Vieš byť zlá. Novinku představí Miro Žbirka osobně v úterý 30. září ve vysílání Vlasty Korce. Pro všechny své fandy si ale Meky připravil navíc jeden mimořádný bonus: od okamžiku, kdy písnička zazní v éteru, bude možné si ji stáhnout zcela zdarma na stránkách Rádia Impuls. Akce bude trvat deset dnů.



Musím se přiznat, že myšlenka dát k volnému stahování nový singl na webové stránky rádia není z mé hlavy. Stále častěji jsem v Londýně a právě tam mě zaujala prezentace nového singlu Violet Hill skupiny Coldplay, která dala tuto píseň volně k dispozici na stránky Radia 1 BBC. Jakmile jsem se tuto informaci dozvěděl, nadchlo mne to a hned jsem si singl stáhnul. Proto chci tuto možnost poskytnout i svým fanouškům a posluchačům Rádia Impuls,“ říká zpěvák Miro Žbirka.

Vieš byť zlá je píseň, která vyšla už na prvním albu kapely Modus, kde jsem před třiceti lety společně se zpěvačkou Marikou Gombitovou a autorem skladby Jankem Lehotským odstartoval svou kariéru. Právě remakem této písničky jsme si chtěli připomenout rozhodující etapu mé kariéry. Písničku jsme opatřili modernějšími aranžemi a zvukem a přistupujeme k ní tudíž jako k současné skladbě, proto ji prezentujeme jako novinku,“ dodává Meky Žbirka.
zavřít