Zpěvák Sunshine to rozjede jako DJ

Vydáno 26.11.2008 | autor: redakce

Neobvyklá akce se chystá v brněnském klubu Mersey v pátek 5. prosince. Bude se konat další pokračování večírku London Calling, kdy se za DJ pultem objeví známí muzikanti z indie-rockových kapel.

Zpěvák Sunshine to rozjede jako DJ Zpěvák Sunshine to rozjede jako DJ

Hlavním hostem večera bude Kay Buriánek z kapely Sunshine. Ti u nás sbírají jednu cenu za druhou. V klubu Mersey budete mít příležitost vychutnat si vystoupení frontmana kapely z poněkud odlišné stránky. Představí se zde se svým projektem Kay a Pavel Org. a naservíruje svoji vizi syrové taneční muziky.

Dalším 'pánem na holení' bude leader kapely Voodooyoudoo? - DJ Ibe se special british electro setem. Brňáci Voodooyoudo? nejsou na scéně žádnými nováčky, hrají spolu od roku 1997, byť tenkrát se ještě jmenovali Stumbleine. Jméno Voodooyoudo? kapelu provází od roku 2005. V jejich muzice byste našli vlivy U.S. a UK kapel jako My Bloody Valentine, Stone Roses, The Cure či Pixies. O zábavu se dále budou starat eklektičtí brněnští Angláni Greatest Hits Collective a ranním setem vás smetou zvrhlí electro-cymbálníci Electronic Bitches.

zavřít