Monika Načeva bude za rebelku

Vydáno 01.04.2009 | autor: PR

Zpěvačka Monika Načeva se 16. dubna představí v pražské Městské knihovně ve třech hudebních polohách. Akce je druhým koncertem z cyklu Rebelující dámy české hudby.

Monika Načeva bude za rebelku Monika Načeva bude za rebelku

Nejdříve uvidíme Moniku Načevu společně s DJem Five, pak s kytaristou Michalem Pavlíčkem a na závěr zahraje zpěvačka dohromady s oběma hosty. „K setkání tak silných osobností na společném pódiu dochází jen zřídka. Koncert  Načevy, DJ Five a kytarového mága Michala Pavlíčka se uskutečňuje po velmi dlouhé pauze, o to je výjimečnější,“ dodává Vladana Rýdlová z pořádající agentury.


Načeva je jednou z nejoriginálnějších zpěvaček české alternativní scény, což dokládá jak jejích pět studiových desek, tak i například společná nahrávka s výtvarníkem Davidem Cajthamlem La Décadanse Revisited, 18 minutový remix slavné písně La Décadanse od Serge Gainsbourga a Jane Birkin. Tato vinylová deska, která vyšla v limitované edici u příležitosti konání rozsáhlé výstavy Dekadence. České země 1880 – 1914 v Belgii, bude na koncertu v Městské knihovně exkluzivně k dostání. Zároveň i tento remix během vystoupení zazní.

zdroj: Arts Marketing
zavřít