Black Eyed Peas: začátek konce

Vydáno 09.06.2009 | autor: PR

The Black Eyed Peas o sobě dávají po čtyřech letech znovu vědět. Právě jim vychází již páté album, které nazvali The E.N.D.

Black Eyed Peas: začátek konce Black Eyed Peas: začátek konce

Název alba však neznačí brzký konec kapely, je zkratkou pro The Energy Never Dies, která jasně dává najevo, jaké nové album The Black Eyed Peas je - energické, hitové a pozitivní. Novinková deska je na rozdíl od předchozích alb i mnohem více taneční. To The Black Eyed Peas potvrdili již pilotním singlem Boom Boom Pow, který aktuálně vládne evropské i americké singlové hitparádě, ale též pestrým výběrem producentů.


Například pod novým singlem I Gotta Feeling, který kapela do rádií vypouští právě tento týden, je podepsán věhlasný francouzský DJ a producent David Guetta. Ten se objevuje i v klipu k této písni, který můžete vidět na zbrusu nových stránkách BEP (ZDE). Fandy The Black Eyed Peas potěší, že deska vychází i jako dvoudisková limitovaná edice. Ta kromě šestnácti písní na první disku přinese i bonusový disk s deseti dalšími skladbami. Čtyři z nich budou novinkami, zbytek budou tvořit nové remixy starších velkých hitů The Black Eyed Peas.

zdroj: Universal
zavřít