IAMX v Praze: vstupenky již v prodeji

Vydáno 19.08.2009 | autor: PR

Chris Corner se svým projektem IAMX vystoupí 10. října v pražském klubu SaSaZu. Vstupenky na tento koncert se po drobných problémech dostaly konečně do prodeje.

IAMX v Praze: vstupenky již v prodeji IAMX v Praze: vstupenky již v prodeji

Třetí deska IAMX, která vyšla v polovině tohoto roku, se jmenuje Kingdom of Welcome Addiction a opět nabízí zcela nový pohled na vůdčí osobnost Chrise Cornera. „Vždy jsem IAMX měl za projekt bez jakýchkoliv hranic,” říká Chris. „Nestydím se experimentovat v jakémkoliv ohledu – pohrávám si s humorem, upřímností, sexem, vztekem, křehkostí. Chráním si sice své soukromí, ale cítím, že čím víc do hudby vložím přímo ze sebe, tím spíš budu schopný pohlížet na věc z nového úhlu.”


Na své třetí dlouhohrající desce nám bývalý člen Sneaker Pimps ukazuje svou citlivější, osobnější stránku. To může být velkým překvapením pro ty, kteří zatím poznali IAMX jen jako elektronický taneční projekt atakující klubové publikum drsným elektropopem. Nové album je plné obnažených emocí, což nejlépe dokazuje éterická balada I Am Terrified naplněná city, vášní a utrpením. Chris dále posouvá hranice své dosavadní tvorby i v tracku My Secret Friend, v němž se spojil s Imogen Heap. Jde o vůbec první duet za celou hudební dráhu Chrise Cornera.

IAMX vystoupí 10. října v novém přažském klubu SaSaZu

zdroj: D Smack U
zavřít