Přijďte podpořit zraněného DJe Fat-G

Vydáno 10.09.2009 | autor: PR

V pátek 11. září se v pražském klubu Matrix bude konat benefice pro DJe Fat-G, který díky neukázněnému motorkáři přišel o jednu nohu. Vystoupí zde Babe LN, Suki, Philip TBC, Rich, MC Jacob a poprvé po nehodě také Fat-G.

Přijďte podpořit zraněného DJe Fat-G Přijďte podpořit zraněného DJe Fat-G

Na akci Back to the stage zahraje špička české drum and bassové scény, všichni DJs a organizátoři se zřekli honoráře a veškeré vstupné tak jde na dobrou věc. Na party Back to the stage vystoupí DJs Suki, Philip TBC, Babe LN, Rich, MC Jakob, Dave Wave, Maxim, Tall a pokud nenastanou zdravotní komplikace, tak i Fat-G. Jirku alias DJe Fat-G můžete znát jako zakladatele a rezidenta bývalého plzeňského klubu Inspiral, či stejnojmenné festivalové kuchyně.


Občanské sdružení Znovu na nohou o.s. bylo založeno na pomoc obětem motorkářů, kterých každým rokem přibývá. Přispět můžete i přímo na číslo účtu 2182205339/0800, který patří občanskému sdružení Znovu na nohou o.s., nebo přímo na akci zaplacením vstupného 50Kč do 22 hodiny nebo 100Kč po 22h. U pokladny navíc můžete přispět libovolnou částkou do kasičky.

zdroj: BADPOINT
zavřít