Horkýže slíže: zaplaťte nám za desku

Vydáno 01.10.2009 | autor: PR

Horkýže Slíže vydávají dnes 1. října nové album 54 dole hlavou, jehož cenu si určí sami fanoušci. Kapela zároveň vyjíždí na turné po českých městech, které vyvrcholí koncertem v pražské Malé sportovní hale.

Horkýže slíže: zaplaťte nám za desku Horkýže slíže: zaplaťte nám za desku

První možností, kde fanoušci mohou slyšet naživo nové písně, bude ostravský klub Garage v úterý 6. října. V následujících dnech se tour přesune do brněnského Bobycentra a kulturní domu Sidia v Olomouci. Do Čech Slíže zavítají nejdříve 14. října, aby odehráli své plzeňské vystoupení, a pak budou pokračovat do Českých Budějovic a Pardubic. Závěr t-music Horkýže Slíže tour připadl 21. října na pražskou Incheba Arenu, kde si skupina poprvé v historii vyzkouší samostatný koncert ve sportovní hale. Stejně jako u předchozích šesti t-music tour čeká návštěvníky speciální scéna, velkoplošné projekce, kvalitní technické zázemí a snížené vstupné, které bude 140 Kč ve všech městech.



Jubilejní desáté album skupiny vyjde nejdříve digitální formou na hudebních portálech www.t-music.cz a www.tmusiccity.sk. Fanoušci skupiny budou moci sami rozhodnout, zda a kolik za desku zaplatí. Název 54 dole hlavou je odvozen od unikátní milostné polohy, k jejímuž objevení hudebníky inspirovala starověká indická kniha lásky Kámasútra. Napovídá tomu i videoklip k prvnímu singlu Gándí Máhatmá. V lisované verzi se deska objeví 21. října a poprvé bude k dostání právě na závěrečném koncertu t-music tour v Praze. Po něm bude skupina pokračovat v koncertování napříč celou republikou. Celkem v Čechách a na Moravě Horkýže Slíže odehrají 25 vystoupení a pak se přesunou na Slovensko.

t-music Horkýže Slíže tour
6. 10. OSTRAVA – Garage
7. 10. BRNO - Bobycentrum
8. 10. OLOMOUC - Sidia
14. 10. PLZEŇ - Šeříkovka
15. 10. Č. BUDĚJOVICE - Bazilika
16. 10. PARDUBICE – Abc
21. 10. PRAHA – Incheba Arena

zdroj: 100promotion.net
zavřít