Startuje soutěž pro metalové kapely

Vydáno 19.10.2009 | autor: redakce

MetalGate Massacre je hudební soutěž pro české a slovenské metalové kapely, které se chtějí zviditelnit. Právě startuje první ročník.

Startuje soutěž pro metalové kapely Startuje soutěž pro metalové kapely

Soutěž začne letos v říjnu a potrvá do června příštího roku. V rámci soutěžních večerů se představí 18 soutěžících kapel a 6 hostů – vesměs známých metalových formací z tuzemska i zahraničí. MetalGate Massacre bude mít šest základních kol, dvě semifinále a finále. Soutěžící pro základní kola na základě zaslaných demosnímků vybere porota, postupující ze základních kol do semifinále však vyberou sami diváci. Vítěze semifinále i finále určí diváci společně s porotou. Všechny soutěžní večery se budou konat v žižkovském klubu Matrix. Pro diváky je připraven trvalý bonus - po celou dobu soutěže je vstup na soutěžní večery do klubu zdarma.


Na závěr šesti základních soutěžních klání vystoupí jako host některá z populárních českých i zahraničních metalových kapel. Na všechny postupující ze základních kol a semifinále a především na absolutní vítěze čekají velmi hodnotné ceny a příležitost vystoupit na letním MetalGate Open Air festivalu, možnost zviditelnit kapelu na české i slovenské metalové scéně. V porotě zasednou známé osobnosti české tvrdé muziky – hudební publicisté Petr Korál a David Třeška, moderátor Standa Rubáš a hudebníci Miloš Knopp a Michal Samiec. Více informací o soutěži včetně registrace naleznete na www.metalgate.cz.

zdroj: Matrix
zavřít