30 Seconds To Mars chtějí válku

Vydáno 04.12.2009 | autor: PR

Emo-rockeři 30 Seconds To Mars vydají v pondělí 7. prosince nové album This Is War, na kterém se představí i americký rapper a producent Kanye West.

30 Seconds To Mars chtějí válku 30 Seconds To Mars chtějí válku

Kapela, kterou založil herec Jared Leto (např. Klub rváčů, Alexandr Veliký, Obchodník se smrtí, Americké psycho, Tenká červená linie) se svým bratrem Shannonem, se výrazně prosadila předchozí deskou A Beautiful Lie. Přes 100 milionů zhlédnutí na YouTube, 40 milionů přehrání na MySpace a více než milion příznivců na síti Facebook. 30 Seconds To Mars zároveň získali množství různých ocenění včetně prestižních cen MTV či Kerrang! Awards. Album A Beautiful Lie je v Americe multiplatinové a nabídlo singly The Kill nebo From Yesterday, které se úspěšně proháněly éterem i u nás.


Aktuální desku This Is War předznamenává singl Kings & Queens, který minulý týden vstoupil do německé rozhlasové Top 50. Skladba splňuje parametry klasického emo-rockového hitu - má silnou melodii, působivou atmosféru i dostatečně pompézní refrén. Atributy podařené žánrové nahrávky ostatně nese celé album, na které producentsky dohlížel ostřílený Flood (dříve například U2, Nine Inch Nails nebo Depeche Mode). Najdou se však i velmi překvapivé momenty, například hostující rapper Kanye West, jenž se k 30 Seconds To Mars připojil ve skladbě Hurricane.

zdroj: EMI
zavřít